BAŞAKŞEHİR - Kanal WTVᴴᴰ www.KanalW.com | Worldwide Football TV™
Haber
Loading...

WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

FULL MAÇ

FİKSTÜR

RÖPORTAJ

KULÜPLER

ÖNE ÇIKAN YAYIN

KANAL WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

Kanal WTVᴴᴰ Uluslararası Spor Kanalı | Worldwide Football TV HD Kanalı (2014™) İSTANBUL - TÜRKİYE |

BAŞAKŞEHİR

BAŞAKŞEHİR
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü veya sponsorluk anlaşması gereğince Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, 1990 yılında dönemin İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen tarafından kurulan ve 2014 yılının Haziran ayına kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor bünyesinde faaliyet göstermesinin ardından, 4 Haziran 2014'de İstanbul Başakşehir FK ismini almıştır. 

İLETİŞİM: 

TARİHÇESİ: 
Başkanının Mesajı:
Başakşehir Futbol Kulübü, kurulduğu ilk günden beri hiç azalmayan motivasyonu ve hiç kaybetmediği istikrarı ile 5. Sezonunda da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bu sene, bu büyük hedefe her zamankinden daha yakın ve oynadığı futbol ile bunu çoktan hak ettiğini kanıtlıyor. Dolayısıyla bize inanan tüm taraftarlara hazır olmalarını tavsiye ediyorum. Bu sezon bittiğinde şampiyon bir takımın taraftarı gibi davranmaya bugünden hazır olmalarını tavsiye ediyorum.

Bizi diğer kulüplerden ayrıştıran bir çok özellik var ama belki de en önemlisi, buranın bir şirket olduğu gerçeğidir. Başarı üretmek ve bunu istikrarlı bir hale getirmek zorunda olan bir şirket. Başarı derken sadece şampiyonluk kovalamaktan ya da maç kazanıp gol atmaktan bahsetmiyorum. Bir marka haline gelmekten, bu marka değerini olabilecek en yüksek seviyelere çıkartmaktan, alt yapıdan uluslararası spor ekonomisi modellerine kadar bir çok alanda güvenli ve verimli yatırımlar yapmaktan ve global spor ekonomisinde etkin bir rol oynayabilmek için iş birliklerine, doğru ortaklıklara açık olmaktan bahsediyorum.

Bu vizyonun bir parçası olarak her an dünyanın dört bir köşesindeki global markalarla, uzmanlarla, fikir önderleriyle biraraya geliyoruz ve kendi içimizde de yenilikçi adımlar atıyoruz. Vizyonumuzla ilgili bazı örnekler vermek isterim; Belki önümüzdeki 4 yıl içerisinde Türkiye’den bir Şampiyonlar ligi şampiyonu çıkmayabilir ama E-spor dünyasında bu mümkün. Dijital dünyanın bu kadar geliştiği bir zaman diliminde, Avrupa’nın neredeyse tüm takımlarının işitrak ettiği bir E-spor dünyası şekilleniyor. Dolayısıyla Başakşehir E-Spor kulübümüzü kurduk ve bu yeni dünyada hızla popular bir marka haline gelmek için emin adımlarla ilerliyoruz.

Dijital dünya bir anda markamızı tüm dünyaya yüzlerce milyon gencin evine kadar taşıyor. Aynı şekilde Avrupa kupalarına katıldığımızda gene yüzlerce milyon insan ekran başında her defasında 2 saate yakın bir süre bizi seyrediyor, bizi konuşuyor. Bu kadar çok kişiye dokunduğumuz bu günlerde ismimizi de “Istanbul” BFK olarak değiştirme kararı aldık. Hem şehrimize, ülkemize katkıda bulunmak hem de global pazarlama pastasından daha büyük paylar alabilmek için bu önemli adımı attık. Bu yüzden, bu yazışma itibarıyla artık hepimiz kulübümüze “Istanbul Başakşehir” olarak hitap edeceğiz .

Istanbul Başakşehir hep ileriye gitti. Bununla gurur duyuyorum. Bu sene müzemize götüreceğimiz bir şampiyonluk kupası ile bu müthiş yolculuğu taçlandıracağımıza olan inancım tam. Sözlerime son verirken bu yazının başında verdiğim tavsiyeyi tekrarlayarak hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bize güvenmeye devam edin ve bu sezon sonunda şampiyonluk için hazırlanın. Unutmayın. Hiç bir şey zor değildir. İmkansız… zaman alır.

Sevgilerimle, 
Göksel Gümüşdağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dil ve hakaret içermeden yazılan yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.KanalW.com