FORTUNA MEDYA ☆ ALTINKARMA - Kanal WTVᴴᴰ www.KanalW.com | Worldwide Football TV™
Haber
Loading...

WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

FULL MAÇ

FİKSTÜR

RÖPORTAJ

KULÜPLER

ÖNE ÇIKAN YAYIN

KANAL WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

Kanal WTVᴴᴰ Uluslararası Spor Kanalı | Worldwide Football TV HD Kanalı (2014™) İSTANBUL - TÜRKİYE |

FORTUNA MEDYA ☆ ALTINKARMA

FORTUNA MEDYA ☆ ALTINKARMA
Hakkımızda: ALTIN KARMA 40 yıldır sporun içerisinde. 1993'den beri televizyon camiasında yer alan FORTUNA MEDYA'nın bünyesindeki ALTIN KARMA (Golden Squad Football Agent) İstanbul'da Futbolcu Temsilciliği ve Spor Ajansıdır. Altın Karma, yerli ve yabancı çok sayıda futbolcuyu izler. Büyük bölümü gurbetçi futbolculardan oluşur. Dünya'nın neresinde bir Türk futbolcu varsa, biz onun arkasındayız. İzleriz, kaydederiz, not ederiz, görüşür, konuşur, dinler ve onları anlayan bir aile oluruz. Kimsenin göremediği, haberdar olmadığı maç bilgilerini biz ediniriz. Detaylı scouting çalışması yaparız. Çünkü biliriz ki, ''Herkesin bildiği bir futbolcuyu bulmak scouting değil, sadece transfer başarısıdır.'' Biz zor olanı seçip, yetenekli futbolcuları erkenden keşfederek Türkiye liglerine kazandırmak için çalışırız. Bu tür futbolcuları kulüplerimize anlatmanın ne kadar zor olduğunu biliriz ve zoru başarırız. 



Futbolcunun menfaatleri ile takımların menfaatlerini ortak noktada buluşturan ALTIN KARMA Profesyonel Futbolcu Temsilciliği, ''Takıma Girme Vakti Geldi'' diyerek yetenekli futbolcularla anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Kısa zamanda aramıza Dünya yıldızlarının da katıldığını görüyorsunuz. Bazen futbolcular bizi, bazen de biz onları buluyoruz. Fakat, karşımıza her çıkan futbolcuyla değil, ''spor anlayışımız ve futbola bakış açımızla'' aramıza yeni katılacak olan futbolcuları özel olarak belirleriz. Tüm bilgilerini içeren profil sayfalarını ve videolarını hazırlarız. 

ALTIN KARMA, üst ve alt lig ayırmaksızın Türkiye'de eksiksiz tüm futbol kulüplerimizle düzenli olarak irtibat halinde. Türkiye sınırlarında kalmıyor ve yurt dışındaki kulüpler yanı sıra İstanbul Merkez (Türkiye), Manchester (İngiltere), Dortmund (Almanya), Strasbourg (Fransa), Gent (Belçika), New Orelans LA (ABD) profesyonel temsilcilikleriyle ağını genişletmeye devam ediyor. İlk hedef alanımız Türkiye olmakla birlikte geniş irtibatlarımızla Dünya'nın her yerindeyiz. 



(ALTIN KARMA'yı yakından tanımak ve tüm soruların cevaplarını aramak için, hakkımızda basında yer alan detaylı gazete röportajını aşağıda okuyabilirsiniz.) 



ALTIN KARMA Futbolcu Kriterleri:

★ 18-28 yaş aralığı futbolcular
★ Profesyonel lisanslı futbolcular
★ Üst kategoriler ve en az 4.Lige kadar aktif oynayanlar (Yurtiçi - Yurtdışı)
★ Herhangi bir kategoride Milli takımda oynamış olanlar (Yerli futbolcular için)
★ Avrupa'da oynamış olanlar (Yabancı futbolcular için)
★ TransferMarkt sayfası olanlar (Tüm futbolcular için)
★ Videoları olanlar (İzleme yapabilmemiz için görüntü kalitesi önemli değil)
★ Kulüpsüz olmayanlar (Son dakika transferi yapmıyoruz)
★ Bir menajer ya da temsilciyle sözleşmesi olmayanlar (Tek yetkili oluruz)
★ Tüm izleme ve detaylı araştırma sonucunda beğendiğimiz futbolcular

Futbolcu seçimlerimizde yukarıdaki kriterlerden çoğuna uyuyorsa tercih önceliği olur. Sadece futbolunu beğenmek yeterli değildir. Futbolcuları belirlerken, sosyal medya kullanımı, özel yaşamı ve aile yapısı araştırılmaktadır. Hiç bir futbolcuyla sözleşmesiz çalışma yapmıyoruz. Sözleşmemiz yasal olarak zorunlu olan maddeleri içermektedir. Eğer bir futbolcuyla anlaştıysak mutlaka potansiyel özelliği ile Altın Karma'ya dahil olmuştur. Sözleşmeyle birlikte aldığımız yetkiyle futbolcunun profillerini ve imaj çalışmasını yaparız. Eş zamanlı olarak transfer görüşmelerimize başlarız. Her bir futbolcumuzun kariyer planlamasını ortak fikir ile yapmaktayız. Gelen tüm transfer tekliflerini birlikte değerlendirmekteyiz. Takımların futbolcularımızı deneme tekliflerini kesinlikle kabul etmiyoruz.

(ALTIN KARMA'yı yakından tanımak ve tüm soruların cevaplarını aramak için, basında hakkımızda çıkan detaylı gazete röportajını BURADAN okuyabilirsiniz.)

ALTIN KARMA FUTBOLCU TEMSİLCİLİĞİ İLETİŞİM:

☎ TLF/W | (+90) 532 524 8726 (fortuna Zafer)
✉ MAIL | AltinKarmaSpor@gmail.com
★ ALTIN KARMA | www.AltinKarma.com
★ fortuna MEDYA | www.fortunaMEDYA.com
★ ALTIN KARMA | fortuna MEDYA: İstanbul Şişli Mecidiyeköy (Profilo AVM sokağı)
★ YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİMİZ: İstanbul Merkez (Türkiye), Manchester (İngiltere), Dortmund (Almanya), Colmar (Fransa), Gent (Belçika), New Orelans LA (ABD)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dil ve hakaret içermeden yazılan yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.KanalW.com