TRANSFERLER ALTIN KARMA'DAN 10 YIL GERİDE - Kanal WTVᴴᴰ www.KanalW.com | Worldwide Football TV™
Haber
Loading...

WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

FULL MAÇ

FİKSTÜR

RÖPORTAJ

KULÜPLER

ÖNE ÇIKAN YAYIN

KANAL WTVᴴᴰ CANLI YAYIN

Kanal WTVᴴᴰ Uluslararası Spor Kanalı | Worldwide Football TV HD Kanalı (2014™) İSTANBUL - TÜRKİYE |

TRANSFERLER ALTIN KARMA'DAN 10 YIL GERİDE

TRANSFERLER ALTIN KARMA'DAN 10 YIL GERİDE
Herkesin bildiği bir futbolcuyu bulmak scouting değil, transfer başarısıdır. Biz zor olanı seçerek, henüz tanınmamış yetenekli futbolcuları erkenden keşfederek kulüplerimize teklif ediyoruz. Büyük bölümü de gurbetçi futbolcularımızdan oluşuyor. Dünya'nın neresinde bir Türk futbolcu varsa, biz onun arkasındayız. İzleriz, kaydederiz, not ederiz, görüşür, konuşur, dinler ve onları anlarız. Kimsenin göremediği, haberdar olmadığı maç bilgilerini biz ediniriz. En çok da Türk kulüpleriyle bu yüzden zorluk yaşarız. Onlar internete girip bakar ki istatistik yok, kayıtlar eksik. Peşinen, ''Bu adam top oynamıyor, golü yok, asisti yok'' derler. Halbuki Dünya'da futbol camiası bilir ki, yeni yeteneklerin istatistik bilgileri ve daha bir çok kayıtları transfermarkt ve wyscout gibi internet hizmetlerinde eksiktir. 

Mesela, ALTIN KARMA'nın yakından takip ettiği Fransa 3.Lig ve Belçika 3.Lig gibi bir çok ligin kayıtları eksik olur ve futbolcular güncellenmez. Bu liglerden bir futbolcuyu Türkiye'ye önerdiğiniz zaman kulüp yöneticileri bu siteleri resmi futbol hizmeti zannettiği için oradaki her şeyi doğru ve kesin bilgi kabul ederek sıfır istatistik görünce futbolcuyu ciddiye almaz. 101 gol atan bir gencin bu sitelerde 1 tane bile golü kayıtlı değildir. Biz deriz ki; ''101 golü var.'' Kulüplerimiz; ''Futbolcuyu satmak için yalan söylüyor'' derler. Bu yüzden de çok yetenekli futbolcuları keşfetsek de kulüplerimize önerirken çeşitli zorluklar çıkıyor. Hal böyleyken, sıradan takımlarda oynarken keşfederek isimlerini ilk defa gündeme getirdiğimiz futbolcular, ALTIN KARMA listemize girdikten sonra yurt dışında büyük kulüplere transfer olmaya başlıyor ama maliyetleri arttıktan sonra Türk takımlarının ilgisini çekiyor. 


Ziyaretçi raporlarımıza, bizi taklit eden sitelere, transfer haberlerine ve gerçekleşen transferlere bakılırsa, medyanın ve ülke futbolumuzun yıllardır ilgisini çekiyoruz. Çok sayıda yabancı ziyaretçimiz olduğu da bir gerçek. Başlarda hiç bir beklenti olmaksızın, ALTIN KARMA'nın amacı ''Türkiye'ye yeni futbolcular kazandırmak ve kulübeye hapsedilen yeteneklerin hak ettiği değeri bulmasına katkı sağlamaktı.'' Zamanla başkalarının bizim üzerimizden kendilerine başarı payı çıkardıklarını görünce, profesyonel futbolcu temsilciliği yapmaya başladık. Aşağıda yer alan futbolcuların tanınmadan ve Türkiye'ye gelmeden çok öncesinde listemize girdiklerini göz önünde bulundurursak, yetenekleri keşfetmek ve erken davranmak konusunda ALTIN KARMA doğru yoldadır. Artık, ALTIN KARMA Spor Ajansı ve Profesyonel Futbolcu Temsilcisi olarak faal durumdayız. 

ALTIN KARMA ÖNERİSİNDEN YILLAR SONRA TÜRKİYE'YE TRANSFER OLAN FUTBOLCULAR 

İlk kez Altın Karma'nın keşfettiği futbolcuları önerdiğimiz yıllar ve Türkiye'ye geldikleri tarihler. 















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dil ve hakaret içermeden yazılan yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.KanalW.com